Workshops

Af en toe worden er workshops georganiseerd.

Het werken naar waarneming staat hierin centraal.

Net als in de cursussen is er aandacht voor leren kijken en techniek e.d., maar een hele dag gezellig en ontspannen kunnen werken is ook een belangrijk uitgangspunt. Diverse onderwerpen kunnen het thema van de workshop zijn. Te denken valt aan landschap (nabij voorkeur op een buitenlocatie), portret, hedendaags stilleven of dier.

Er wordt rekening gehouden met elk niveau, wat er voor zorgt dat de workshop voor iedereen geschikt zal zijn, dus zowel voor beginners als gevorderden. De workshops zijn meestal exclusief materiaal, maar bent u een starter en heeft u geen eigen materialen, dan is er tegen een kleine vergoeding een materialenpakket te verkrijgen. De prijs van een workshop is afhankelijk van diverse aspecten, zoals al dan niet geheel verzorgd (bv incl lunch en/of materialen), een specifieke locatie, e.d.

Voor het actuele aanbod, prijzen en data kijkt u hier.

Workshop op maat:

Wilt u iets leuks doen met een eigen groep, bv familie, bedrijf of een vriendengroep, kan er ook een workshop op maat worden georganiseerd. Samen bekijken we de mogelijkheden m.b.t. de groepsgrootte, eventuele locatie, de tijdsduur (dagdeel/hele dag), een mogelijk thema en/of onderwerp en overige wensen, zoals bv geheel verzorgd met lunch. De uiteindelijke prijs is in overleg en zal worden afgestemd op de verschillende wensen.

Contact op nemen voor meer informatie

Bericht sturen

Markeweg 2, 7582 BD Losser - Nederlands

manonatelier@gmail.com
Tel: 06 5438 6379