Workshops

Af en toe worden er workshops georganiseerd.
Het werken naar waarneming staat hierin centraal.

Net als in de cursussen is er aandacht voor leren kijken, techniek  en werkproces, maar een hele dag gezellig en ontspannen kunnen werken is ook een belangrijk uitgangspunt. Diverse onderwerpen kunnen het thema van de workshop zijn. Te denken valt aan landschap (bij voorkeur op een buitenlocatie), portret, hedendaags stilleven of dier.

Er wordt rekening gehouden met elk niveau, wat er voor zorgt dat de workshop voor iedereen geschikt zal zijn, dus zowel voor beginners als gevorderden. De workshops zijn exclusief materiaal, tenzij anders vermeld. Bent u een starter en heeft u geen eigen materialen, dan is er tegen een kleine vergoeding een materialenpakket te verkrijgen. De prijs van een workshop is afhankelijk van diverse aspecten, zoals een specifieke locatie, wel/geen lunch, e.d. 

Voor het actuele aanbod, prijzen en data kijkt u hier.

Workshop op maat:

Wilt u iets leuks doen met een eigen groep, bv familie, bedrijf of vriendengroep, kan er ook een workshop op maat worden georganiseerd. Samen bekijken we de mogelijkheden m.b.t. de groepsgrootte, locatie, tijdsduur (dagdeel/hele dag), thema, onderwerp en overige wensen, zoals bv geheel verzorgd met lunch. De uiteindelijke prijs is in overleg en zal worden afgestemd op de verschillende wensen.

Contact op nemen voor meer informatie

Bericht sturen

manonatelier@gmail.com
Tel: (0031)6 5438 6379